Študentsko delo na CJVT

/ / Novice

 

Študente in študentke jezikoslovnih smeri vabimo, da se nam pridružijo pri projektnem delu. Delo bo obsegalo različne naloge, povezane z urejanjem jezikovnih podatkov. Primer naloge je npr. urejanje slovarskih zgledov, ki so avtomatsko izluščeni iz korpusa. Delo bo potekalo od doma in z računalnikom (pogoj je dostop do spleta in osnovna programska oprema, kot je MS Office).

Sodelovanje je možno v mesecih od vključno aprila do avgusta 2020. Pogoj za prijavo je vsaj 50 razpoložljivih ur v enem od naštetih mesecev, zaželeno pa je dolgotrajnejše sodelovanje. Od sodelujočih pričakujemo natančnost pri delu in spoštovanje rokov za oddajo. Prednost bodo imeli kandidati jezikoslovnih smeri, predvsem tistih, ki vključujejo slovenski jezik, vendar razpis v tem smislu ni omejen. Prijavite se lahko vsi, ki vas tovrstno delo zanima.

V prijavi navedite študijsko smer, letnik študija, razpoložljivost za časovno obdobje od aprila do avgusta in morebitne dodatne relevantne informacije. Prijave zbiramo na teja.goli[@]cjvt.si do 15. marca 2020.